Tarieven

Gratis proefles Spaans  de eerste les van de cursus. Meld je hier aan

 

Spaans voor beginnersSpaans voor half-gevorderden en conversatielessen

 

PRIVÉLES

Lesduur

Kosten 

per les

De betaling is

per

 1 persoon

 60 minuten 

 65 euro

  10 lessen 

    GROEPSLESSEN

 Lesduur  Kosten per persoon  Betaling per aantal periode
Start met 6 personen

90 minuten

265 euro 10 lessen

Les in groep

90 minuten 41,50 euro per les (*)

Proefles(*)

op afspraak gratis 1 les
Test niveau

op afspraak

35 euro 1 keer

 

Deze cursussen  worden gegeven in perioden van 10 lessen. In speciale gevallen is de periode van 12 lessen in plaats van 10.  In het algemeen starten wij cursussen in september/oktober & januari/februari & mei. (*) Proefles Spaans gratis mogelijk. Lesrooster hier

De cursus Spaans voor Beginners A1, A2  duurt ongeveer 3 perioden (of één studiejaar): september t/m juni of januari t/m december.  De betaling is  per periode. Je bent niet verplicht om de drie perioden achter elkaar te volgen.  De kosten van de studieboeken zijn niet inbegrepen.  Het gemiddeld aantal studenten per groep is 6.

(*)Indien je niet de gehele periode in groepsverband kunt volgen, is het mogelijk om per les te betalen. Betaling dient te geschieden vóór aanvang van de cursus.

 

Spaans op reis 

 

PRIVÉLES

Lesduur

Kosten 

per les

De betaling is

per

 1 persoon

 60 minuten 

 65 euro

  10 lessen

    GROEPSLESSEN

 Lesduur  Kosten per persoon  Betaling per aantal periode

Start met 6 personen

90 minuten

265 euro

10 lessen

Les in groep

90 minuten 41,50 euro per les(*)

ZOMER CURSUS

120 minuten 265 euro 8 lessen

Proefles

90 minuten gratis 1 les

 

De cursus Spaans op reis in groepsverband  duurt 10 weken of lessen .Elke les duurt 90 minuten. Tekstboek & extra lesmateriaal niet inbegrepen. Kosten studieboek + extra materiaal: 37,50 euro ongeveer(. Wij starten een groep met 6 studenten. Proefles Spaans gratis mogelijk. Lesrooster hier

(*)Indien je niet de gehele periode in groepsverband kunt volgen, is het mogelijk om per les te betalen. Betaling dient te geschieden vóór aanvang van de cursus.

 

Intensieve individuele taaltraining (Spoedcursus)

Met een intensieve individuele taaltraining van La Casa del Español leert u snel een taal op een gedegen manier.

Tijdens deze privélessen in een intensieve programma werkt u praktijkgericht met de docent aan het communiceren in het Spaans. 

Een intensieve individuele taaltraining zorgt voor een hoog rendement van uw persoonlijke taalcursus.

De algemene cursus bestaat uit 20 uur docentles in een week (5 dagen, 4 uur les per dag). Het is mogelijk ook een cursus in overleg met de opdrachtgever samen stellen.  

Neem contact met ons op via info@casadelespanol.nl of 0638816695  voor een offerte.

 

Spaanse les Privé ONLINE (via Skype of Zoom, Teams)

De lessen zijn flexibel en vanuit thuis in je eigen tempo. 

Wat heb je nodig? Internet verbinding en een webcam.  

 Meer informatie  hier

 

Aantal personen Lesduur Kosten per les  Vooraf betaling
1 60 minuten  60 euro 10 lessen

Tijdstip in overleg. 

Taaltraining voor bedrijven

Dit soort cursussen worden in overleg met de opdrachtgever samengesteld.  

Deze cursus kunnen ook in-company gegeven worden. Meer informatie hier.  

 

Neem contact met ons op via info@casadelespanol.nl of 0638816695  voor een offerte.

 

Algemene informatie

Wij starten een groepsles vanaf 6 personen. Voor kleinere groepen kan de les minder duren. Kosten voor boeken zijn niet inbegrepen. Prijzen zijn per persoon. Privé lessen worden meestal overdag gegeven tenzij er plaats in de avonduren is.  De lessen worden gegeven in kleine groepen. Nieuwe groepen starten bij voldoende aanmeldingen. Privé studenten hebben één calendarjaar vanaf de betaling om de lessen te volgen. 

De betaling is per cursus of per perioden. Het lesgeld dient overgemaakt te zijn voor aanvang van de eerste les op IBAN-rekeningnummer NL32ABNA0433597259 op naam van La Casa del Espanol onder vermelding van het factuurnummer.

Indien je verhinderd bent voor een privé les en je dit minimaal 24 uur voor de les meldt bij de docent, mag de gemiste les in overleg ingehaald worden op een ander tijdstip. In geval van afzegging binnen 24 uur voor de les wordt deze in rekening gebracht.

Lessen in huis  zijn mogelijk met extra reiskosten van 15 euro per les in de regio Eindhoven. Voor bedrijven wordt de BTW niet extra gerekend. 

Annulering en restitutie

Mocht u een week vóór aanvang van de 1e cursusles onverhoopt de cursus af moeten zeggen, dan wordt uw reeds betaalde cursusgeld binnen 2 weken teruggestort. Zodra de cursusperiode is begonnen of minder dan een week geinformeerd, is annulering van de cursus en restitutie van het betaalde lesgeld niet meer mogelijk.

Maatregelen Covid 19- Wij gebruiken leslokalen in wijkgebouwen en conformeren ons aan de maatregelen die gelden voor het gebruik van lokalen en faciliteiten. Al onze locaties zijn ingericht op de anderhalve meter-regels. U wordt verzocht niet naar de les te komen als u ziekteverschijnselen heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Dit geldt ook als uw huisgenoten ziek zijn.  Indien vanwege onvoorziene overheidsmaatregelen het geven van fysieke lessen niet mogelijk is dan behoudt La Casa del Español zich het recht voor om lessen online te verzorgen.