Docent

¡Hola!

 

Mijn naam is Alcira Bojórquez en ik ben geboren in Lima - Perú. In 2002 ben ik naar Nederland verhuisd voor mijn grote liefde en heb ik met hem en onze kinderen veel avonturen beleefd binnen en buiten Nederland waaronder 2 jaar wonen in Barcelona en ook 2 jaar in Perú.

Ik heb economie gestudeerd aan de “Universidad del Pacífico” in Lima. Ik heb in verschillende bedrijven gewerkt in verschillende landen.  Nadat wij in 2014 terug naar Nederland kwamen, zocht ik een nieuwe uitdaging buiten het bedrijfsleven, iets dat dichter bij mijn hart ligt. In 2015 begon ik les te geven aan kinderen en volwassenen in de Spaanse taal.

Sinds 2017 werk ik samen met Marisol en la Casa del Español, en geef ik cursussen zowel voor particulieren als bedrijven. Ik ben heel erg gemotiveerd en ik vind het fantastich om mijn kennis over de Spaanse taal en Spaanstalige culturen met andere mensen te delen en het geeft me altijd heel veel voldoening als ik zie dat cursisten dit oppikken en toepassen.

Om de juiste expertise te kunnen bieden heb ik cursussen gevolgd bij ELE INTERNATIONAL om Spaans te kunnen doceren en ik  blijf op de hoogte van de nieuwste lesmethodes, met cursussen van het Instituto Cervantes in Utrecht.

Hopelijk kan ik mijn enthousiasme voor de Spaanse taal en Cultuur op nog veel mensen overbrengen .

¡Nos vemos en la clase!